locaţie · meniu · rezervări ·
           
 

______________________________________________________

"Timişoara la ea acasă!"

Bierhaus, singurul loc din oraş dedicat celei mai vechi şi mai cunoscute băuturi alcoolice din toate timpurile, pune la dispoziţia voastră o varietate de peste 50 de sortimente de bere, de la simplă şi gustoasa bere locală până la brandurile de renume intenaţional şi evident specialitatile genului.

Ţie îţi rămâne doar să alegi prietenii cu care sa vii la degustare şi cu care să ciocneşti o halbă, două, trei...

Deschis în anul 2006, localul din Piaţa Unirii şi-a câstigat repede renumele de loc perfect pentru o seară lejeră cu prietenii, un loc cald, non-conformist, animat de discuţii savuroase şi de băuturi din cele mai diverse.

O berărie în adevăratul sens, de fapt unica berărie autentică din oraşul de pe Bega.
Simplitatea, bunul gust, stilul prietenos şi nepretenţios sunt o invitatie deschisă pentru aceia dintre voi care îşi doresc să savureze o bere bună şi o conversaţie plăcută într-o atmosferă prietenoasă cu muzică de calitate şi personal mereu la dispoziţie.

Cele 160 locuri îşi asteaptă degustătorii de bere!

 

Despre licoarea magică

Cine s-ar fi gandit acuma vreo 6000 de ani că acel amestec de drojdie, malt, hamei şi apă va dăinui milenii, va descreţi frunţile a generaţii şi generaţi de consumatori, va scoate vorbe până şi din gura celui mai tăcut, şi, în unele cazuri va fi folosit şi ca medicament.

Da, aţi ghicit, este vorba de licoarea magică - berea. Bierhaus îţi oferă sortimente variate de la cei mai de renume producători. Pentru cei curiosi am pregătit ghidul-meniu al berilor oferite de noi, unde, pe lângă fiecare sortiment poţi citi şi cateva cuvinte despre istoric, ingrediente şi tipul berii.

 

______________________________________________________

 

   
   
 
ere

Bierhaus © 2015